Boliger ture attraktioner transport turistinfomation på Koh Samui med Siam4home

Boliger ture attraktioner transport turistinfirmation på Koh Samui med Siam4hom

Samui er den tredjestørste ø i Thailand og den største i en øhav på mere end 80 øer, der inkluderer Ang Thong National Marine Park, et kajakparadis og dagstur fra Ko Samui. Mens Samui er lille nok til at blive omgået på bare et par timer med motorcykel eller bil, har øen en sådan variation af strande og aktiviteter, som det ville være umuligt at opleve alt på et enkelt besøg. Der er så mange smukke strande her som Chaweng, Lamai, Taling Ngam og Natien. Udover rigelig natur er øen også fuld af historie og kultur. 

 Aktiviteter omkring Ko Samui inkluderer madlavningskurser, yoga-instruktion, Muay Thai-træning, dykning og endda golf. Mens der er et par mere stille strande, der er ideelle til afslapning, især dem, der har nogle af de fineste 5-stjernede resorts i verden, og nogle der udstråler gammeldags charme, såsom Bo Phut, som har konverterede gamle kinesiske shophouses , Samui er et livligt, spændende sted, end det var for et par årtier siden. Ko Samui har udviklet sig til sin egen stil af øparadis og bevarer meget af sin naturlige skønhed, mens den tilbyder næsten alle tænkelige aktiviteter eller tjenester til den ultimative strandferie. 

Vigtige tip 

  • · Selvom motorcykler er overkommelige og bekvemme, er det årsagen til adskillige ulykker og dødsfald. bær altid hjelm, kør aldrig beruset og kør defensivt hele tiden. 

 · Forhandle alle taxa- og tuk-tuk-priser inden afgang til din destination. 

 · Pas på at gå på stranden eller svømme om natten, især hvis du er alene. 

 · Sørg for, at din dykkerinstruktør er fuldt certificeret. 

 · Respekter thailandske værdier med hensyn til påklædning: kvinder bør ikke gå topløse på stranden og mænd bør ikke gå uden shirtløs andet end på stranden.

 

Del siden