Boliger ture attraktioner transport turistinfomation på Koh Tao med Siam4home

Boliger ture attraktioner transport turistinformation på Koh Tao med Siam4home

 

Den lille ø Koh Tao ("Turtle Island"), 45 km nord for Koh Phangan, er en af ​​de største dykningsdestinationer i Thailand. Hvad mere er, øen, der er stedet for vigtige ynglepladser for Hawksbill og Green Turtles, er nu et center for miljøvenlig dykning, herunder genindføring af hundreder af unge skildpadder til øens økosystem og bestræbelser på at bevare og dyrke koralrev .

En gang en destination næsten udelukkende for dykkere og dem, der ønsker at komme væk fra det hele, er Koh Tao nu også en destination for vilde 20-årige at varme op før eller slappe af efter nabo Koh Phangans Full Moon Party. Heldigvis, på trods af sin ganske lille størrelse, har de fleste af strandene omkring Koh Tao bevaret en charmerende, afslappet atmosfære, og bungalows lige fra ultra-basic stråtag til chic og boutique er tilgængelige for dem på ethvert budget for at nyde skønheden i en af Thailands mest spektakulære øer.

Ikke-dykkere kan sætte pris på skønheden i Koh Tao, som synes relativt blottet for indbyggere, mens de fleste besøgende tilbringer deres dage under vandet ved at tage en sejltur rundt på øen for at besøge Koh Taos mange smukke strande og bugter og vandre til topmødet af øen, studerer yoga eller bare slapper af i en hængekøje og nyder udsigten til det nærliggende Koh Nang Yuan, en spektakulær attraktion i sig selv.

Rejsetips

- Det bedste tidspunkt at besøge Koh Tao er februar - april.

- Der er motorcykler til leje på øen.

- Selvom øen ligger i Surat Thani-provinsen, men den er tættere på Chumphons kyst. Derfor er det bedste valg for at rejse dertil via båd fra Chumphon.

- Elektricitet, der leveres af generatorer, er meget dyrt: Sluk for lysene, ventilatorerne og klimaanlægget, når du forlader dit værelse.

- Udvis ekstrem forsigtighed, når du kører motorcykler på Koh Tao.

- Brug myggeafvisende middel med DEET, især omkring daggry og skumring.

- Koh Tao er et skrøbeligt økosystem, der er vært for over 100.000 besøgende om året: vær venlig ikke at kuld: selv cigaretskod og plastindpakninger fra vandflasker tager en tung vejafgift over tid

- Mens du dykker eller snorkler, se, rør ikke; dette inkluderer skildpadder, koraller og ethvert andet havliv!

 

Del siden