Boliger ture attraktioner transport turistinfomation på Koh Phangan med Siam4home

Boliger ture attraktioner transport turitsinformation på Koh Phangan med Siam4home

 Koh Phangan er en stor ø ud for østkysten af ​​Surat Thani-provinsen i Den Thailandske Golf. Koh Phangan ligger ca. 100 km offshore og ca. 15 km nord for Koh Samui. Koh Phangan er mest kendt for sin månedlige fuldmåne-fest og byder på nogle af de mest spektakulære strande i Thailand, hvoraf de fleste stadig kun er moderat udviklet, hvilket giver besøgende let adgang til enten en vild strandfest eller en afslappende og stille strandferie .

Bortset fra den smukke strand og dybblå havvand tilbyder Pha Ngan Island turister naturlige attraktioner, dvs. vandfald, bjerge, lokale kokosnødbedrifter og fiskeri i Chokechalam Village. Vidunderligt landskab venter på dig, da du er ombord på øen. Pha Ngan Island er ikke langt væk fra Samui Island, hvor er en af ​​Thailands førende turistattraktioner. Derudover er det praktisk at tage en færge til Tao Island for at se koralrev og vanddyr.

Der er flere turistattraktioner på Pha Ngan Island, dvs. skove, vandfald, strande, hav, templer, kulturelle og eventyrlystne som Tan Sadet National Waterfall, Rin Nok Beach, Tong Nai Pan Yai Beach, Tong Nai Pan Noi Beach osv.

 

Del siden