Boliger Hua Hin Thailand til udlejning og salg. Udlejning boliger ture transport attraktioner turistinfo mm. i hele Thailand

Boliger Hua Hin Thailand til udlejning og salg

Vi har opbygget et netværk af mæglere og private udbydere til at finde din bolig i Hua Hin.Vi tilbyder hver en slags bolig i Hua Hin. Vi vil meget gerne maile boligemner til dig.Du skal blot oplyse os om dine boligønsker, så finder vi boligemner frem til dig ud fra vores netværk i Hua Hin. Det er vigtigt for os at yde en god og pålidelig service for vores kunder. Vi er altid i kontakt med vores kunder før, under og efter lejemål. Vi arrangerer gerne transport, rengøring og andre ønsker. Vi samarbejder med turudbydere og golfudbydere i Hua Hin. Vi vil gerne hjælpe med at formidle kontakt og arrangere din ferie i Hua Hin.

Thaisommerhusferie er en del af vores Siam4home netværk. I 2011, startede vi med vores web. Thaisommerhusferie.dk, som dækkede Hua Hin. Senere kom Huahinhome.dk i 2017. Begge hjemmesider er til det skandinaviske marked med udlejning, køb og salg af boliger. I 2020 har vi startet vores nye web Siam4home.com som dækker hele Thailand. Her tilbydes udlejning af boliger samt ture og attraktioner mm.. Siam4home er til vesteuropæisk marked. Vi vil gerne kunne tilbyde vores trofaste kunder et stort udvalg af emner i Thailand samtidig med at vores kunder får en god service.    

Boliger ture transport attraktioner turistinformation mm. i Hua Hin

Boliger ture transport attraktioner turistnformation mm. i Thailand

Alle slags huse til udlejning

Alle slags huse til salg

Resorter som vi samarbejder med i Hua Hin

Fint hus med 3 soveværelser til en fornuftig pris

Relevant info om Hua Hin

Alle slags lejligheder til udlejning

Alle slags lejligheder til salg

Beskrivelse af condominiums i Hua Hin

Villa midt på Palm Hills golfbane med plads til 14 personer

Relevant info om golf i Hua Hin

Om os
Reservering
Check in
Ophold
Check ud
Betaling

Vi vil gerne hjælpe dig med dine boligønsker

Tysk Guesthouse midt i byen

Villaen kan lejes som 2 eller 4 soveværelses villa.

Del siden