Strand og badelivet

The Beach Village resort ligger kun 200 m. fra hyggelig strand i Dolphin Bay. Stranden er ikke en typisk overfyldt turiststrand. Det er mest resortets gæster som benytter stranden. Resortet har egen strandbar med solsenge og mulighed for mad og drikkelse. Men du kan bestille ture så du kan komme på dykkerture eller andre aktiviteter på vandet.

Naturoplevelser i nationalpark

The Beach Village ligger op ad Sam Roy Yod Nationalpark. Parken er en af Thailands mest kendte nationalparker. Her findes et rigt dyreliv i naturlige og fantastiske omgivelser. Nationalparken er blandt andet kendt for sine flotte kalkstens gruber. Du kan bestille guidede ture i resortet.

Golf

The Beach Village resort ligger kun 30 min. kørsel fra mange af Thailands flotteste golfbaner. Du kan leje en bil i resortet og køre til golf eller få resortet til at hjælpe dig med transport eller booking.

Se golfbaner

Hua Hin, oplevelser for hele familien

The Beach Village resort ligger ca 30 km syd for Hua Hin. Byen er en af Thailands ældste og mest kendte turistbyer. Her finder man et stort udbud til begge køn og alle aldersklasser. Der er blandt andet Hua Hin Safari Park med elefant fodbold og ATV og det nye vandland i Blackmountain. Byen rummer nyt og gammelt. Der er det berømte natmarked med små boder og hyggelige restauranter. Byen har også moderne indkøscentre og butikker med alt hvad en rigtig shoppingtur kræver.

Aktiviteter i resortet

The Beach Village resort tilbyder også aktiviteter indenfor resortet. Der arrangeres madlavningskurser i det thailandske køkken. Resortet til byder også yoga og fitness klasser med uddannede instuktører. Der tilbydes massage ved poolen. Ellers kan nyde dagligdagen i et af de store swimming pools, på restauranten eller på sportsbaren. 

Del siden