Hua Hin ligger nordligt på Kra Tangen ud til Bangkok Bugten. Hua Hin har omkring 73.000 indbyggere. Hua Hin strækker sig over et område på 911 km2, hvilket er næsten så stort som Lolland. Hua Hin er en af de mest populære og velbesøgte badebyer i Thailand. De første badehoteller blev allerede bygget i 1920erne. Den tidligere Thailandske konge Prajadhipok, lod sit sommerpalads opføre i Hua Hin. Byen er nu residensby for den Thailandske kong Bhumibol Adulyadej.

Her praktiske oplysninger om Hua Hin. Se vores sider om Hua Hin og få overblik over byens og områdets muligheder til at opfylde dine ferieønsker i Hua Hin. Aktiver billederne herunder og få oplysninger om Hua Hin.

Turistinformationskontorer
Posthuse
Turistpoliti
Immigration
Hospitaler

Sportcomplex med Pool, badminton,Tennis, golf driving range mm.

Lokale markeder og moderne shoppingcentre

Dansk fitness center

Skydebane

Oversigt og informationer om golf i Hua Hin

Råd og links til transport

Put and Takes
Havfiskeri

Gokartbane
ATV park

Oversigt over nogle af Hua Hins badestrande

4 gode kort

Cyleture
Leje og køb af cykler

Links til 2 kite Surfer skoler

Oplevelsesparker
Elefant,krokodille,slange show
ATV
Elefant ridning
Bueskydning
Paintball
Madlavningskurser
Ballonflyvning

Hua Hins nye og moderne vandlande

Lidt kultur og historie

Hua Hin, som betyder stenhoved på thai, emmer af historie . Det er det ældste feriested i Thailand. Engang en søvnig fiskerby, hvor lokale fiskere ville bringe i deres fangst af fisk til at brødføde deres familier , Hua Hin blev "opdaget"  af kong Prajadhipok i 1920'erne. Hua Hin er bredt anerkendt som en kongelig by og har kongens sommerpalads her kaldet Klai Kangwon , hvilket betyder langt fra bekymringer . Indtil 1934 blev Hua Hin kaldet Samore Riang , hvilket betyder, rækker af sten , når oversat til engelsk.

Også indtil 23 juni 1939 , Thailand blev oprindeligt kendt som Siam. Selvom Hua Hin oprindeligt var bedre kendt som en fiskerihavn ,har byen stadig har en aktiv fiskerflåde her i dag. Hvis du rejser lige forbi Hilton Hotel , vil du komme til en lille anløbsbro . Her kan du ikke kun se de thailandske fiskerbåde bringe deres fangster af fisk i land, men du kan også se de lokale fiskere , der fisker langs molen . Khao Takieb er også et andet sted, hvor du kan se fiskerne og deres fangster af fisk , krabber og rejer . Ved nattetid ,når man kigger ud over bugten Thailand , er Hua Hins horisont dækket med neon grønt lys . Disse lys bruges af hubdreds af thailandske fiskerbåde til at lokke blæksprutte til dem.

Kongens Summer Palace ligger lige nord for Hua Hin. Det er bygget ved siden af ​​havet og haverne er spektakulære med mange forskellige eksotiske planter. Der er også nogle store søer og grundene er åbne for offentligheden morgen og eftermiddag . Du skal klæde dig passende. Hver dag, en kilometer ud i Golfen af ​​Thailand, vil du se en lang række skibe af den thailandske flåde, der vogte slottet. Om natten lyser disse skibe op i horisonten deres grønne lys og giver en fantastisk kulisse for dem, der spiser deres middag på de mange restauranter langs stranden.

Kongens Summer Palace er ikke det eneste stykke arkitektur som er berømt i Hua Hin. Hua Hins banegård beliggende i centrum af byen er også ikonisk i Hua Hin. Også bygget i løbet af denne tid , denne særprægede røde stationsbygning var oprindeligt en thailandsk sala eller pavillon fra Nakhon Pathom provinsen. Der er en plads, kaldet en kongelig Waiting Room , den plejede at blive brugt til at modtage kongen og andre VIP"s på deres ankomst til Hua Hin. Jernbanestrækningen , færdig i 1911 , bragte mange velhavende thailændere og aristokrater til Hua Hin og som derefter besluttede at bygge sommerhuse her .

Sofitel Hotel i Hua Hin, som blev åbnet i 1986 , også kaldet Railway Hotel . Det blev originalt bygget i 1920'erne. Sofitel ligger lige på stranden i Hua Hin og er en af ​​de mest fantastiske hoteller i Hua Hin. Det ligger direkte ned ad gaden fra Hua Hin banegård. The Royal Hua Hin golfbane - Thailands ældste og mest berømte golfbane - blev bestilt af kong Rama VI og bygget i 1922 at byde velkommen til hotellets gæster. Interessant nok blev Sofitel hotel brugt som et sted for den berømte film The Killing Fields om Cambodjas borgerkrig med Khymer Rouge i Cambodja. Filmen vandt 3 Oscars .

Tag dig tid til virkelig at kigge rundt på nogle af de historiske steder , når du kommer til Hua Hin. Selv om du ikke er alt for interesseret i historie , så er Kongens Summer Palace  simpelthen fantastisk , Railway Station har masser af karakter og er et fantastisk sted at tage fotos , golfbanen er lige ved siden af ​​banegården , som bør ses for sin skønhed og Sofitel Hotel er lige nede ad vejen på stranden og har smukke grunde og arkitektur. Der er nogle meget smukke gamle templer også. Det store i centrum af byen nær tårn uret er fascinerende. Og på Soi 116 , kun 5 minutters kørsel syd for Hua Hin, er der et smukt tempel.

Del siden