Vi kan tilbyde boliger i kvalitetsresorter i Hua Hin. Resorterne i Hua Hin er kendt for deres høje service niveau. Vi har mulighed for at kombinere dine boligønsker.For eksempel i luksus resort direkte ud til strand og rejs herefter til Hua Hin og bo midt i det pulserende byliv. Vi kan tilbyde hjælp og information før og under din ferie. Vi arbejder sammen med Hua Hins mest erfarne tur og golfudbydere.

Du kan vælge at lade os finde bolig til jer i resorterne ud fra jeres boligønsker og med mulighed for at opnå rabat gennem vores aftaler med resorterne. Priserne her er vejledende. Priserne på boligerne i de forskellige resorter varierer meget på nettet; dels på deres egne hjemmesider, men også på bookingsider som AGODA osv. Priserne varierer og ændres løbende alt efter lejetidspunkt,udbud, efterspørgsel, samt kampagnetilbud. Vi vil gerne matche priserne på nettet til vores kunder. Så du er velkommen til at komme med en pris på nettet, som du gerne vil have at vi skal prøve at gøre bedre.  

Klik på billedene herunder og se på mulighederne for en dejlig og tryg ferie. 

Resort i nationalpark og ved strand.
Rækkehuse

Ligger ud til strand og gåafstand til Pranburi by. Huse og lejligheder

Kendt fra Hammerslag om boliger i Thailand. Huse og lejligheder.

Bebyggelse med kvalitets villaer på 3 og 4 sovv. Samme service niveau som resort.
Blackmountain Hua Hin

Resort tæt på strand.
Lejligheder med hav og bjerg udsigt

Golfresort
Enkelstående huse

Handicap venlig resort
2 villaer

Resortet er bygget som en lille landsby på ca 100 huse, men med samme gode service som man forventer af et moderne resort.

Se vore tilbud til din ferie i Hua Hin og omegn.

Del siden